Ensiksikin suuret kiitokset Wendylle Brillante Weblog-palkinnosta :)

Tässä säännöt:
1. Voittaja saa laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä siihen blogiin, josta sen sait.
3. Nimeä vähintään 7 muuta blogia sen saajaksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Lisään nuo 7 blogia tässä päivän aikana, kunhan kerkiän :)


1752958.jpg

Otsikko masentava lauantai kertookin kaiken. Koska omistan tällä hetkellä ainoastaan tylsäileviä ystäviä, ajattelin viettää koko päivän kotona. Ehkä haen Makuunista jonkun leffan ja ehkä voisin nyt oikeasti katsoa maanantaita varten noita mun koulujuttuja.

Ainiin, hain eilen postista tilaamani kengät. Aivan ihanat ja myös suolasen hintaset (100€) mutta päätin kuitenkin pitää ne. Mä oikeasti en ostele kenkiä useasti ja kun kerrankin löytyi mieleiset, niin kai niistä raaskii maksaakin.

Heräsin 10 jälkeen ja kävin solariumissa. Äsken oli ruoka ja söin 1,5 pihviä ja salaattia. En nyt jaksa enää tuota keittoa, mutta tälle päivälle kuuluisi kuurin mukaan 2-3 piviä, keittoa ja paljon vettä - joten söin nyt edes tuon 1,5 pihviä. Pystyin kieltäytä pöydässä olleista aurajuusto-perunoista ja syödä vain sen määrän mistä täytyin. Kohta aattelin keittää kahvia. On meinaan vieläkin ihan tööt olo, vaikka kello yli 2 onkin.

Mä niiiin haluaisin lähteä tänään ihmisten ilmoille. Tuntuu vaan että viikot menee ihan hukkaan :( Kerrankin voisin lähteä jopa melko tyytyväisenä ulkonäkööni ulos, mutta ei. Täällä syntymäpaikkakunnallani missä nyt asustan, asuu enää vain muutama ystäväni (tosin on ne sitäkin rakkampia<3), opiskelupaikkakunnalleni on taas turhan pitkä matka lähteä, vaikka sieltä innostuneempaa seuraa varmasti löytyisikin. Mua vaan niin harmittaa, että kun syksy tulee, niin jonkin sortin masennus myös mun ystäville iskenyt. Tai äh. Miksi niitä ei kiinnosta tehdä tai keksiä mitään kivaa..Mä tarviin selkeesti uusia ystäviä :D



Paino: 44,3kg (-500g eiliseen, 3,1kg yhteensä)
Vihdoinkin ollaan oikeilla raiteilla. Kehtaa taas käyttää noita normi vaatteita, eikä mahakaan ainakaan ihan hirmuisesti pömpötä (ainakaan sunnuntai-iltaan verrattuna)