Noniiiin, eilen illalla kun söin parsa- ja kukkakaalia tuli unikin hyvin täysin masuin :) Tänään on ollut oikein houkutustenpäivä. Tällä viikolla meillä ei oo "virallisesti" koulua, vaan tehdään koulujuttuja toisaalla, mutta sielä on ympäriinsä kaikkia suklaaleivoksia, pullia jne :( Sorruinkin maistamaan pienen haarukallisen juustokakkua ja ruokalusikallisen rahkaa. Se nyt ei sinänsä oo paljoa, mutta arvatkaapa vaan paljonko tunsin syyllisyyttä :( Päätin etten enää edes sormellakaan maista, ellei ole pakko. Tulee vaan paha mieli jälkikäteen, kun miettii että ilmankin olisi voinut olla. Tänään aattelin kohta katella leffan jonka latasin koneelle. Se on semmonen kun Fracture, pääosissa Anthony Hopkins, Ryan Gosling ja Billy Burke. Toivottavasti on ihan katselukelpoinen elokuva :) On ollut sinänsä ihan paska päivä että jalat on ihan muussina ja piti herätä kuuden jälkeen jo..mutta ensimmäinen päivä kun masu ei oo niiiiin kamalasti kurninut.

Tänään syötyä:

* Danone Vitalinea Fruit (55kcal)
* Kahvi mustana (6,4kcal) Tietenkin unohdin ostaa maitoa, nouu :/
* Kahvi rasvattomalla maidolla (7,4kcal)
* Vischyä, vettä, vischyä.. =)
* Juustokakku (11,8kcal) ARGH!
* Rahka marjoilla (4,6kcal) ARGH!
* Allevo VLCD Peruna/Purjokeitto (108,9kcal)
* Allevo VLCD Peruna/Purjokeitto (108,9kcal)
* Salaatti (kurkkua ja tomaattia) (7,8kcal)
* Raejuusto (24kcal)
* Danone Vitalinea Fruit (57,5kcal)

= 392kcal (tällä hetkellä)

Vielä ajattelin leffaa kattoessa syyä Apetitin 200g pussin minuporkkanoita. Toivottavasti ei ihan kamala määrä oo tältä päivää. Tyhmää kun jokainen suupala tuntuu ns. synniltä, ei sen näin pitäis mennä :/

Mulla on tällä hetkellä myös ihan kamala pelko. Se koskee hiihtolomareissua johon oon lähössä. Tiedän että sielä tulee vedettyä viinaa (pakko kai juua jotakin kirkasta, vähempi kaloreita), mutta miten mahtaa olla syömisen laita. Varmasti tulee tekemään mieli roskaruokaa, mitä muutkin sielä mättää :( Toivottavasti sitä saa jostain rafloista ostettua sitten ihan pelkkiä salaatteja/keittojakin. Mikä suunnittelu sitäkin reissua varten pitää tehdä :( Ehkä sitä sen verran lempeä voi olla, että sallii itselleen kanaa syötäväksi? Jos yhden lämpimän aterian siellä syö päivässä..voi ahistus. Tuohon reissuun onneksi vielä yli 3viikkoa. Sitä ennen silti yhden kaverin tuparit (salaattiin voin koskea ja kirkkailla selvitään :D) ja ystävänpäiväbileet (sama pätee tähän). Ehkä sitä pitää sitten vaan toivoa kunnon jysäriä, niin ei tee edes krapularuokaa mieli. Hmh.

Jatkoin siis iltaa vielä:

* 200g Apetit pikkuporkkana (56kcal)
* Kukkakaali keitetty (8kcal)
* Parsakaali keitetty (36kcal)
* pieni annos oliiviöljyä (44,2kcal) IIIIIIIKS!!!

Kalorimäärä tänään:

= 536kcal

Huomena sallin aamupalaksi Activia jugurtin, mutta sen jälkeen alle 500kcal tähdätään, pakko!

ruokapie.php?p=36&h=44&r=20