Joo voi huhhuh. Joudin sitten sielä kaverilla survomaan naamaani sen omatekemän voisilmäpullan ja valkosta Tobleronea palasen (semmonen oikeen iso tobleronen palanen). Syynä vaan se, etten kehdannut kieltäytyä. Oisin mä sen tobleronen voinut ees jätttää tunkemasta naamaan, siinä yhessä palassa (25g) oli 132kcal, ei helvetti oikeesti :D!!! No onneks kieltäydyin sitten kohteliaasti ottamatta lisää.. Äsken tulin ja kävin panikoiden vaa´alla joka näytti ERITTÄIN suureksi ihmetykseksi 46,6kg vaikka eilen meni reilusti yli 800 kalorit :D No päätin jo eilen illalla, että pidän tänään nestepäivän, ainakin suurimmaksi osin koitankin sen toteuttaa. Kalorit ei ainakaan saa 400 ylittää. Töihin otan mukaan fun laitin sokeroimatonta mehua, omenan, sekä valmistin kattilallisen Knorrin Minestronekeittoa (30kcal/100g). Haluan meinaan että se vaaka näyttää myös huomisaamuna 46 alkavaa lukua :)

Tunnen kyllä itteni tällä hetkellä osittain painon tippumisesta huolimatta yhdeksi maailman epäonnistuneimmaksi ja paskimmaksi ihmiseksi. Poika, ketä pari kuukautta tuossa keväällä tapailin on listannut itsensä naamakirjassa "in a relationship". Eihän siinä nyt sinänsä mitään kummallista olisi, MUTTA silloin kun tapailimme oli HÄN se joka lässytti kaikkea paskaa ja miten ihastunut hän minuun oli ym. Itse en käyttäytynyt mitenkään tavalla, joka olisi voinut saada hänet ahdistumaan. Päinvastoin, useasti hänen ehdotellessaan tapaamisia sanoin, että jos hänellä on jotain menoja, niin voidaan ihan hyvin nähdä jokin toinen kerta ja painotin hänelle, että hänen työt ja koulu menee kyllä mun edelle. Ja tämä "juttu" päättyi sitten kuin seinään. Hän oli edellisenä päivän esitellyt mut porukoilleen, kun sitten vaan toteaa (usean ootko nyt ihan varma että kaikki on ok- kysymyksen jälkeen) että tää nyt ei vaan toimi. Mistään ahdistuksesta ei kuulemma ollut kyse, vaan kuin salama taivaalta olisi häneen kuulemma iskenyt, niin oli vain yhtäkkiä tullut fiilis ettei vaan toimi. Sen enempää hän ei osannut tai kyennyt kuulemma selittämään. Ja näin hänellä oli käynyt kuulemma useastikin (eipä vaan ollut mulle viitsinyt mainita..) Nyt näyttää kyllä ahistukset menneen hyvinkin ohi :D Kun reilussa kuukaudessa ja kiireisten töiden ohella on kerennyt alkaa seurustelemaan. Mussa oikeesti on jotain todella pahasti näemmä vialla. Tän saatanan läskin ruhon lisäksi! Ja sitten kuulen taas niitä päivittelyjä ja kummasteluja että kuinka sä et oikeesti seurustele..ei voi käsittää..

----
edit.

Töissä ollaan ja tietenkin toi yks karkkiperse on mun kanssa täälä samaan aikaan. Se saattaa välillä oikeasti vetästä illan aikana kokonaisen pizzan, kääretortun ja karkkipussin. Itseäni ainakin moinen huolestuttaisi etenkin, kun ko. henkilö sairastaa 2 tyypin diebetestä. No tää henkilö on kerennyt pakkosyöttää mulle 2kpl pandan duette suklaalakuja (sanoin etten missään nimessä ota enempää), sekä n.50g mansikoita (ennemmin niitä kuin suklaalakuja) ja äsken taas sain kuulla kommenttia, että otahan nyt noita karkkeja, ettei yksin söis koko pussia. Niin varmaan, en todellakaan ole ottamassa :D No nyt kiikutettiin sitten mustikka-valkosuklaata rivin verran naaman eteen ja oikeen tuijotettiin niin kauan että yhden palan tungin suuhun. Loput 2 meni roskiin :D Hemmetti toi akka pilaa mun syömiset, nyt en voi tänään enää syödä mitään.

1638133.jpg

Syömiset:

* Kahvi
* 4dl Minestrone-keittoa
* 50g Mansikoita ja muutama kirsikka
* 2 panda Duette suklaalakua
* 1pala mustikkavalkosuklaata
* Pieni omena
* Battery stripped
* Itsethtyä kaalilaatikkoa ja 1,5rkl raejuustoa

= 360kcal