Oli suuri kun aamulla menin vaa´alle ja se näytti lähempänä 44kg taas, kuin 45kg. Yllätyshän tuo on sen takia, koska päätin eilen mussuttaa pari jätskiä, pari leipää, sämpylän + 2pientä jauhelihapihviä illlalla ja jotain muuta epämääräistä. Kalorit varmaan siinä 1000-1500? Tänään vedän kyllä hyvällä omallatunnolla sen kokonaisen annoksen (30g) puuroa kun pääsen kotiin. Eipähän tule (toivon mukaan) mitään himoja siten mässätä.

Eilen sain pakattua onneks suurimman osan kamoista. Yllättävän paljon niitä vaatteita sitten tuli mukaan, mutta kun en osaa päättää mitä voin jättää pois :D Oli jo kamala miettiminen mitä laitan lentokoneeseen päälle, kun perillä on kuiteskin kuuma ;) Päädyin farkkuminariin, t-paitaan ja koneeseen otan päälle hupparin tietty. Äää, ei jaksais olla töissä kyllä nyt yhtään! Onneks oon kuitenkin "aamu"vuorossa. Pitää vielä käydä hoitamassa muutamia hommia matkaa varten.

Illalla pitää vetästä vielä kunnon tehotreeni (vatsat, kädet, perse) ja liikunta on onneks hyvin mahdollista myös reissussa :D Tulee nyt sitten viikon blogaustauko, mutta palaan kyllä kertomaan sitten miten hyvin(/huonosti) matka meni :)! Päivittelen kyllä vielä illemmalla..

 

Aamupaino: 44,3kg