1655628.jpg

Vaa´alla kävin aamulla, mutta en kehtaa kirjoittaa tänne mitä se näytti :( Mulla on tänään kampaajakin ja vituttaa mennä sinne, koska tuntuu etten ansaitse mitään hemmotteluja tällasena ryhävalaana. Näytän oikeesti ihan joltain sumopainijalta! Tänään mun on pakko osata syödä vähän. Yksinkertaisesti vaan pakko!
En mä kehtaa kohta liikkuakkaan enää julkisesti tän näkösenä :( Töihin pitäis mennä vielä kampaajalta. Saas nähdä missä fiiliksissä, koska jostain kumman syystä vedän aina kauheet itkukilariraivarit, kun poistun kampaajan ovesta ulos. Ne vaan ei ikinä osaa laittaa hiuksia siten kuin itse haluaisi.
Alotin aamun kahvikupilla ja puolikkaalla annoksella Havre mustikkapuuroa. Töihin otan broiskufileen ja jotain salaattia sihen sivuun. Katellaan miten tää päivä nyt menee...

----
edit.

Ihan kamala päivä tänään töissä. Tai no älytön kiire kokoajan :( Huomena se oon toki sitten minä kuka väännän iltavuoron. Jee. Kävin tänään tekemässä taas vähän ostoksia (turhia). Ostin sen OB:n hiusten tuuhentajan (toivottavasti on hintansa arvoinen) ja sitten ostin..tattadadaaa...keittiövaa´an :D Nyt voin sitten punnita syömäni ruu´at gramman tarkkuudella,hah. Toi vaaka makso 20€, mikä mun mielestä on melko paljon, kun henkilövaakoja sai puolet halvemmallakin. Onko teillä kellään keittiövaakaa ja jos on - paljonko niistä maksoitte? Kampaajalta poistuin myös hymyillen (olisko 4 kerta elämässäni ja säännöllisesti n. kk välein jo 5 vuotta käynnyt :D). Ei onneks leikannut liian lyhyeks otsista ja sitten kerrostettiin näitä päältä tosi paljon, että saa helposti tuuhean näköisiks, mutta pituudesta ei kuitenkaan lähtenyt paljoa. Raitoja kirkastettiin ja tyvi värjättiin :) Porukat oli aika innoissaan kun kiikutin vaa´an himaan. Iskä ainakin piti ostosta hyvin turhana. Kommentoin vain, että haluan tietää mitä syön :D

Sitten tein huomiseks semmosta banaanihässäkkää. Siinä on 65g banskua, 50g rasvatonta jugurttia, 100g maitorahkaa ja makeutusainetta. 210g ja 115kcal =)



 Syömiset:

* Puolikas annos puuroa
* Kahvi rasvattomalla maidolla
*
Paistettu broiler (112g) + salaatinlehti, 3cm kurkkua ja 2 kirsikkatomaattia (töissä)

* 1,5dl Parsakeittoa
* 100g Pikkuporkkanoita

* 2dl Mustikkakeittoa vehnäleseillä
* Hapankorppu
* aavistus banaanimössöä :D
* Red Bull (s-free)

= n. 400 kcal