1739831.jpg

 

Olipan työn takana saada itseni ylös sängystä taas tänä aamuna :( Väsytti vaan niiiiin paljon. Töissäkin meni päivä ahistellen ja kärttysenä siihen asti, että pääsin syömään. Eli en oo ehkä mikään maailman asiakasystävällisin asiakaspalvelija tänään ollut :D Sitten mulla kuivuu suu kokoajan, vaikka juon vettä. Ärsyttävää. Mistä tää voi johtua? Hyvä koittaa selittää asiakkaalle jotain juttua, kun suu on ihan kuiva ja kamala tunne siellä. Aamupaino oli ensiks 44,6kg, mutta sen jälkeen 44,8kg, eli ka 44,7kg, ei olla siis yhtään laihduttu - muttei onneksi lihottu :| Varasin tossa äsken itelle solkkuajan viideks, meen sinne kun pääsen töisä. Pakko päästä johonkin rentoutumaan ja toi ulkoilma ei kyllä just tällä hetkellä kamalasti innosta :D Hyvä kun tänään ajattelin, että jos en oo kauheen väsy, niin lähden lenkille..Toivottavasti vaan paranis ilma iltaa kohden. Muuten "pakko" siirtää lenkki huomiselle.

 ----
edit.

 Päädyttiin kaverin kanssa, että tehdään täytettyjä paprikoita lauantaina :) Onneks kaverillakaan ei oo mikään huima rahatilanne, että ei tuu mitään baarirepsahduksia. Ja se vinkkupullo ostetaan puoliksi. Huomena on taas tappo päivä edessä, kun oon 13-18 yksin töissä (pahin ruuhka) ja lauantain myös yksin :( Oon kovasti mietiskellyt mitä laittaisin huomiseks evääksi. En vaan oo mitään keksinyt. Salaattia, ehkä? Tai sitten cottifrutti ja wokkivihanneksia. Laitan sunnuntaina kuvapäivityksiä JOS viikonloppu on sujunut kunniakkaasti ja painoni on max. 44,5kg :)

Suosittelen muuten kaikille noita Primulan Grillileipiä. Paahdettuin etenkin, namnamnam. Niissä on mausteina ainakin sipulia, v-sipulia, paprikaa ja jotain muuta (?). Ihan perus vaaleeta leipää viipaleina ja yhessä viipaleessa ~70kcal :)

 

Aamupala
* kuppi kahvia rasvattomalla maidolla ja 1,2dl mustikkakeittoa leseillä

Töissä:
*Salaatti (kurkku, tomaatti, persikka, 8% feta, p-sipuli)

Kotona:
* puolikas annos havrea mustikkakeitolla
* 2x primulan grillileipä pippurisella kinkulla
* kukkakaalia, 2x red bull

* 3 rkl pastaa ja jauhelihakastiketta
* 1,2 dl mustikkakeittoa leseillä

= 415 kcal