1676862.jpg

Tänään menin töihin vasta yhteen, mikä tarkoitti hyviä yöunia vaihteeksi. Tai no, tarkoitti ja tarkoitti, sitä ne unet ei kyllä ollut. Ihan sairasta, että mietin nukkumaan käydessäni, mitä syön seuraavana päivänä. Jos söisin sitä aamulla ja tätä töissä, tai jättäisinkö sen sittenkin syömättä ja korvaisin tämän tällä :( Ei vaan pääse näistä ajatuksista. Viime yönä toistui sitten sama mikä useampanakin aikasempana - heräsin paniikissa keskellä yötä siihen, että luulin syöneeni jotain. Enismmäiset ajatukset, että se on nyt tän päivän syönnistä pois! Ja siinä sitten hetken koittaa saada päätä selväksi ja tajuaakin, että hei, enhän mä olekaan mitään syönyt. Unta kaikki.

Aamupainooni olin tyytyväinen 46,3kg. Nyt kun vedän hyvin huomisen ja perjantain niin rukoilen kovasti painoni alkavan lauantaina 45:llä (vedän sitten perjantai-iltana vaikka sellasen lenkin, että vaa´an on pakko näyttää semmosia lukuja piru vie).

Olin tänään kaverin kanssa stepissä. Tunnetustikaan en kauheesti oo noissa järkätyissä jumpissa paljoa käynyt ja olemattomalla rytmitajullani (kännissä tosin väitä rytmitajuni olevan loistava ;) tunsin itseni aivan RYHÄVALAALTA niiden muiden seassa! Eläkeläismummotkin veti sarjat ja koreografiat way to better. Koitin vaan pysyä perässä ja olin kyllä helvetin huvittava näky :D Totesinkin kaverilleni, että voisi EHKä harkita seuraavalla kerralla kiinteytystä tms, mutta ei steppiä. Kotona ajattelin vielä tehdä perinteisen joka iltaisen lihaskunto sarjani :) Kiroan kyllä kaikki maailman alimpaan helvettiin jos painan huomena enemmän kuin tänän. Samoja lukuja vielä kestän katsoa. Oon kuitenkin tosi ylpeä siitä, että näillä syömisilläni en kuitenkaan näe nälkää. Todellakaan. En siis kiduta itseäni millään lailla syömättömyydelläni, koitan vaan valita mahdollisimman kevyitä ruokia ja jos nälättää syödä jotain turvaruokaa, ettei vaan repsahda :D Tän päivän syönnit meni myös hyvin (4. perättäinen päivä :)



Aamupala:
* puolikas annos Havren mustikkapuuroa mustikkakeitolla
* kahvi rasvattomalla maidolla

Töissä:
* puolukka cottifrutti
* puolikas ruismarkka leipä

Kotona stepin jälkeen:
* Uunivihanneksia:
- 100g kesäkurpitsaa
- 10g valkosipulia
- 65g sipulia
- 65g porkkanaa
- 45g ananasta
- 50g tomaattia
- 4g oliiviöljyä
* 1dl mustikkakeittoa leseillä
* toinen puoli ruismarkasta puolikkaalla porsaan filee-leikkeleellä

= 465kcal :)