Aamulla väsytti taas ihan mielettömästi. Viimeyönä tuli nukuttua varmaan joku 5tuntia taas :( Tänään on kyllä ihan pakko mennä aikasin nukkumaan, ei tätä muuten jaksa. Ihme kyllä, ei ollut mikään tappo nälkä edes. 2 kuppia kahvia oli ihan pakko juoda, että sai silmät auki. Tänään saa illalla syödä uuniperunan voilla, voi vitsit :D Toi keitto kyllä menee alas, mutta ei sitä ihan älyttömiä määriä kyllä kykene syödä.

Oon päättänyt, että tän kuurin jälkeen syön vaan sen verran kun on nälkä ja fiksusti eli terveellisesti, sekä suunnittelen etukäteen seuraavan päivän syömiset :) Sitten ei varmaan ihan kaikki pudotetut grammat palais heti takasin :D Ja parsakeittoa on jo ikävä.

Niin joo, jos joku teistä on kokeillut jotain dieettiä onnistuneesti (missä kuitenkin saa jotain syödä;), niin kertokaa kokemuksia. Selkeesti helpompaa tää, kun on suunniteltu syömiset etukäteen.

Aamulla olo oli jotenkin "puhdas" tai kevyt, mutta nyt tosiaan väsyttää ihan äärettömästi. Meinaa nukahdella tänne töihin. Kellokin lähenee 11, muttei oo nälkä. Itseasiassa on semmonen vähän outo olo. Melkeinpä oksettava o_O Kummallista. Mutta pakko se on koittaa ees yks kuppi saada jossain vaiheessa tässä päivällä alas. Enemmän se peruna illalla houkuttelee. Tekis mieli mennä tupakallekin, mutten uskalla kun pelkään että lentää pian laatta :|

edit 12:00

Vieläkään ei oo nälkä, maha ei kurni tai mitään :/ kurkkuja pakotin itteni napostelemaan.

Huomena vedetään sitten hedelmillä ja vihanneksilla. Haaveilen aamupalaksi päärnyää. Pitää myös ostaa pikkuporkkanoita, vesimelonia, sekä ainakin mandariinejä. Nams :)~

----

Syömiset:

* 3 kuppia kahvia
* parsakaali
* keittoa joku 3 dl
* vettä
* uuniperuna kevyt lättalla

= ~426kcal

Paino päivä 2:

51,5kg (-700g)


1536823.jpg

 

   >                     

   >