Aamupaino tänään 44,0kg. Jeejee :) Yöllä tosin vessassa käydessä vaaka näytti 43,8, mutta en nyt luota siihen ( Minkä helvetin takia yöllä vessassa käydessä mun on käytävä myös vaa´alla?? ). No aamuhan alkoi sitten mukavan sateisesti. Oli oikein ihanaa kävellä töihin kengät litimärkinä. Vaihdoin muuten otsikon - paasto, näistä pois ja vaihdoin keveyttä kohti. Koska jos nyt edes hieman järkevä koitan olla itseäni kohtaan, niin haloo, paaston tarkoitus on puhdistua, minun on laihtua. En pysty nyt täysin pitävää paastoa pitää, joten.. Koitan siis jatkaa torstaihin/perjantaihin saakka seuraavin suunnitelmin:

Sallittua syödä/juoda:

* Vaahterasiirappi-sitruunamehu

* Jugurtit joissa on 40kca/100g

* Keitot (itsetehdyt/pussikeitot joissa vähän kaloreita/liemet)

* Mehukeitot (alle 10kcal/100g)

* Pepsi max/Cola light/Red Bull/Kahvi

* kurkku sinapilla (pakkomielle :D)

Näillä mennään ja tavoitteena päästä 43,5kg tällä viikolla. Sitten voin hyvin mielin lisätä puuron, ruisleivän, cottifrutit ja raejuustot taas ruokavalioon :D Ja koittaa välttyä repsahduksilta!! Olen kyllä hyvin ylpeä itsestäni ja miten viime viikonlopusta selvisin. Kerrankin.

Mulla on oikeasti varmaan jonkun sortin ongelma rahankäytössä. Tai lähinnä sen hallinnassa. Tuossahan jotain postauksia sitten kerroin ostaneeni kahdet farkut ja miten en osta yksiäkään farkkuja ennen joulua. No, ei sitten vissiin niin mennyt. Löysin viime viikolla meinaan aaaaivan yli-ihanat Lee:n Lynn skinny narrow farkut (jotka upsiiii makso ~100€, iiks!). 24" mahtu aivan perfecto ja istu päälle...joten enhän minä voinut niitä jättää kauppaan. Perkule :D Ja sitäpaitsit ne Tommyn farkut jotka ostin, on aivan liian löysät (no joissain tilanteissa menee kyllä) ja Pepen farkut lörpähti ihan kummasti :S En kyllä suosittele jälkimmäistä merkkiä kenellekkään..Ei meinaan kovin hyvää kuvaa saanut kestävyydestä :( Äsken kävin sitten ruokiksella, eli ostamassa red bullin ja mustaherukka-omenakeittoa. Sivusilmällä näin Tigin vartalonkuorinnan+rasvan tarjouksessa 25€ ja upsiii, sinne taas meni rahat. Tosin, toi oli kyllä oikeasti järkevä ostos (hyvä aina vakuutella itseä tälleen), koska muuten olisin ostanut Body Shopin vartalovoiteen, mikä maksaa 16,50€ ja siinä on 200ml. No tossa rasvassa on jo 250ml + vielä se kuorinta. Ja miten taivaallisen hyvän tuoksusia noi onkaan! Porukka varmaan vähän kattelee, kun haistelen käsiäni täällä töissä :D Joo mutta jos jollain on jotain säästövinkkejä antaa, niin otan vastaan! Ja rakennekynsistä luovun kyllä varmasti ihan pian. Pakko, pakko. Ihan liikaa  ja liian usein  maksaa ja joutuu huollattamaan.

1792973.jpg1792972.jpg

^^ Tuollaset farkut ostin siis, mutta vaaleamman siniset :)


Aamupaino 44,0kg