Tänään heräsin jo seiskalta ja lähdin ysin maissa kouluun. Jätin aamupalan pois, koska tiesin että mennään 11 aikaan syömään kouluruokaa kuitenkin :) Batteryn tosin join jotta heräisin, kun on kotoolta toi kahvi loppu :D Lounaalla söin nakkikeittoa (tai no oli siinä ehkä 5 nakinpalaa ja 4 perunanpalaa) + salaattia vähäsen. Ainiin ja palan rieskaa myös. En voinnut vastustaa himoani, muah.

Ei oikein viennyt nälkää tuo, joten joutu vielä ennen kotia lähtöä syödä kahviosta vihersalaatin kanalla. Koulusta suoraa lähdin keskustaan ja kaverille, josta äsken tulin kotiin. Väsyneenä ja nälkäsenä. Lämmitin kananuudelikeittoa josta söin vähäsen ja heitin pois(varmaa 3 pvää sitten tehtyy, ööh?). Sitten tein Allévon peruna-purjokeittoa joka ei maistunut-> heitin pois :( Ei oo oikeen mitään hyvää syötävää. Lämpimän kupin keitän kyllä, kunhan todistettavasti syyllinen alkaa ;) No, eipä tuo mitään haittaa, parempi vaan jos ei liikaa syö. Huomena meinaa mahdollisesti joutuu käymään Rillossa vetäsee tomaattikeiton ja sidesalaatin :)~ nams.

Syömisiä tältä päivältä:

* Koulussa 9.30-> Battery stripped = 16,5kcal
* Koulussa 11.00-> Nakkikeitto, rieskaa munavoilla ja salaattia = 96+60,9+45,5+3,9= 206,3kcal
* Koulussa 14.30-> Kanasalaatti (jääsalaatti,tomaatti,ananas,hernemaissipaprika,kana) valkosipulisalaattikastikkeella = 123,5kcal
* Koulussa 14.30-> Hyvää Päivää juoma = 25kcal
* Kotona 20.00-> Kana-nuudelikeitto 30kcal + Purjoperunakeitto 66kcal
* Kotona 21.00-> Lämmin kuppi, aurajuusto = 108kcal

= 565kcal

-------------------

Ja tiedoksi kyseiselle idiootille, joka kommentoi blogiani jonkinlaiseksi itseni esittely blogiksi, jolla haluan miehiä käymään blogissani, ei todellakaan voi muuta sanoa kun huhhuh! Kuvien tarkoitus on sillä hetkellä kun tekee mieli syyä jotain paskaa lisätä oksetusta omaa läskiä ja plösöä kroppaani kohtaan ja jättää syömättä. Niiden toinen tarkoitus on näyttää minulle ja muille MAHDOLLISESTI tapahtuvaa edistymistä.