Vieraita tuli sitten eilen illalla ja toki tämä läski päätti ottaa muiden seuraksi 2 palaa pizzaa, jota ennen olin syönnyt tomaattikeittoa :(

Uskaltauduin tänään vaa´alle joka ihan aamusta näytti 53,6kg ja hieman myöhemmin 54kg. Pahemminkin ois ton ahmimiskauden jälkeen voinnut olla. Tänään oon juonnut pari kuppia kahvia, juonut paljon vettä ja syönyt kourallisen viinirypäleitä. Kohta ois ruokana kanaa, mikä ei onneks oo kovin rasvasta. Päätin että syön nyt ihan hyvin, kun on päivän ainoa lämmin ateria kuitenkin. Illalla sitten voi syödä jugua tai keittoja.

Tällä hetkellä on taas yks maailman parhaimmista fiiliksistä, kun on nälkä ja maha kurnii. Enkä oo antanut itseni vielä lipsahtaa. Käsittämätöntä miten sitä tästä tunteesta voikaan nauttia :)

Ens viikonloppuna pitäis kai mennä tapaamaan yhtä poikaa. Senkin takia pakko yrittää hieman paastota ens viikolla. En todellakaan kehtaa tällasena sotanorsuna, joka pursuaa läskiä ympäriinsä mennä tapaamaan :(

Päivän syömistä:

Aamupala 12:00 
* 2kuppia kahvia ja kourallinen viinirypäleitä

Päivällinen 15:30
* 1,5 kanarullaa, itsetehtyjä pikkuporkkanoita ja nyrkillinen valkosipuliperunoita, kahvia

18:00
* 6kpl oliveja

20:00
* pieni kanarulla

21:00
* 3suklaalakuraetta, 2dl mustikkakeitto (alle 10kcal), omatekoinen salaatti (salaatti,kurkku,paprika,feta,tonnikala,ananas,sipuli)