Noniin, tää päivä on mennyt ihan ok, kalorilaskurin mukaan ~1000kcal. Paremminkin olisi siis voinut mennä. Mutta kun heräsin taas niin pirun aikasin, niin 14 mennessä oltiinki yli puolet päivän saldosta syöty :( Luin tänään netistäeri dieeteistä. Olen ihastunut tuohon parsakeittoon, niin koetin etsiä kuuria, jonka aikana keitto on pääosissa ja löysinpäs vaan - Rasvanpolttokeittokuurin. Huomena siis starttaa ensimmäinen päivä. Keitto on parhaillaan tulossa ja mulla on hyvät fiilikset tästä :D

Dieetti toimii seuraavanlaisesti:

Rasvanpolttokeitto

6 sipulia tai 6 keskikokoista purjoa
2 purkkia säilöttyjä tomaatteja
1 iso keräkaali
2 vihreää paprikaa
1 kokonainen varsiselleri
1 vähäsuolainen liemikuutio
vettä
(pinaattia, naurista, retikkaa)

1. päivä

Syö aterioilla runsaasti vain rasvanpolttokeittoa. Juo paljon vettä tai sokeritonta hedelmämehua. Lisäksi saat rouskuttaa yhden hedelmän, joka ei kuitenkaan voi olla runsaasti hiilihydraatteja sisältävä banaani.

2. päivä

Keittoa ja vihreitä kasviksia (parsakaalia tai keräkaalia, hapankaalia, kurkkua, salaatteja, kesäkurpitsaa) niin paljon kuin haluat. Sopivia eivät kuitenkaan ole valkuaispitoiset pavut ja herneet tai rasvainen avokado. Tänään ei saa nauttia hedelmiä eikä mehuja. Juo runsaasti vettä. Illalla voit syödä ison uuni-perunan voinokareen kanssa.

3. päivä

Rasvanpolttokeittoa ja hedelmiä tai vihanneksia mielen mukaan Ei kuitenkaan banaaneja tai avokadoja, eikä perunoita, bataatteja tai palkokasveja.
Juo usein vettä. Jo nyt useimmat ovat pudottaneet painostaan 2-3 kiloa.

4.päivä

Keittoa ainakin kerran päivässä, 3 banaania, rasvatonta maitoa tai maustamatonta, vähärasvaista jogurttia niin paljon kuin mieli tekee. Muista vesi.

5.päivä

Keittoa ainakin kerran päivässä, 250-300 g vähärasvaista naudan lihaa ja kuusi tuoretta tomaattia. Juo vettä vähintään 6-8 lasillista päivässä, jotta tässä vaiheessa liikkeelle lähtevät kuona-aineet poistuisivat tehokkaasti.

6.päivä

Keittoa ainakin kerran päivässä. Tänään saat syödä peräti 2-3 noin sadan gramman pihviä ja rajatta vihanneksia, ei kuitenkaan perunaa.

7.päivä

Keittoa ainakin kerran päivässä. Keitettyä kokojyväriisiä, vihanneksia ja sokeroimattomia hedelmämehuja. Paljon vettä!

Dieetin aikana voi syödä rajatta!

  • keittoa
  • vettä
  • keveitä kasviksia: salaattia, kurkkua, kaalia, retikkaa, retiisejä

Dieetin aikana kiellettyjä!           

  • leipä
  • kahvileipä
  • makeiset
  • alkoholi
  • kahvi ja tee
  • sokeroidut ja hiilihappoiset juomat
  • keinomakeutusaineet
  • näkyvä rasva
-----

Hieman jäi mietityttämään tuo hiilihapollisten juomien kielto. Mitenhän mahtaa olla vischyn laita, tietääkö kukaan? Entäs nuo lihat,voisikohan korvata broilerilla - en nimittäin ole mikään suuri liharuoan ystävä :) Ja jos jollain on tästä kokemuksia, haluaisin mielelläni kuulla! Pidän tätä vain tehostarttina laihdutukseni etenemiseen.

1532771.jpg