Tänään on ollut suurten morkkisten päivä :( Jouduin päivällä tilanteeseen missä mun oli pakko syödä itsetehtyä auringonkukkaleipää (KALORIPOMMI!!) ja maistamaan täytekakkua. Sen takia oon joutunut kituuttamaan itteäni kello kahden jälken pelkän kahvin voimalla. Oli pakko hieman yliarvioida toi leivän määrä 100g, koska musta tuntuu että jos siinä kuitenkin oli sitten enempi kaloreita..Vaikka toi 370kcal kuulostaakin TODELLA pahalle. Aattelin että jos vetäsin tota mehukeittoa nyt illan nälkään :S Tai lämpimän kupin juon korkeintaan. Toisaalta, jos ajatellaan että pe ja la kalorit saa lähemmäs 1000 mennä niin ei kai toi ihan kamala synti ole? Eihän? Mua vaan pelottaa jos se nyt pilaa tän koko jutun :( Vaaka muuten näytti aamulla 54,2g. Toiveeni kun olisi maanantaina astella siihen painon alkaessa 53,x luvulla =)

Kun tulin tänään himaan nukahdin pariksi tunniksi. Kai sitä sitten on ollut tän viikon melko väsynyt. Huomena onneks saa nukkua vähän pidempään :)

Tämän päivän morkkissaldo:

* Vitalinea Fruit 0% jogurtti (55kcal) ..Onneks sentään söin tätä aamulla enkä Activiaa :S
* Kahvi (13,5kcal)
* Täytekakku (39,3kcal) :´´(
* Auringonkukkaleipä (370kcal) !!!!!!!
* Kahvi (13,5kcal)

= 491kcal

Ainiin, tilasin viime viikolla jotain ilmasia Allévonäytteitä jotka tulivat tänään postista. Luulin että siinä tulisi vain yksi näytepussi, mutta tulikin neljä. Makuina purjo-peruna, sieni (yöks :D), suklaa ja mansikka-vadelma. Noi kaksi jälkimmäistä ilmeisesti juodaan kylminä..mietin vaan että millähän ne sekoittaa kun ei ole mixeriä..

----

Ei kykene mennä nukkumaan siten, että masu kurnii

* Mansikkakeitto (22,5kcal)
* Lämmin Kuppi purjo-peruna (85kcal)
* Kukkakaalia (3,9kcal)

= 603kcal

Auts.