1752938.jpg

Tasan. Miksi tuo luku  tuntuu aivoissani kovin suurelta, vaikka tiedän ettei se sitä ole. Kilo jäljellä tavoitteeseen. Lauantaina joudun/saan syödä broiler-pastasalaattia ja kenties vielä jotain muuta epäterveellistä, kuten karkkia tms =/ En anna lauantain kuitenkaan pilata mitään - vaikka paino hetkellisesti nousisi. Sillä aikaa on sitten vielä su-ke saada painoa alas, ennen matkaa. Odotan muutenkin lauantaita paljon. Lähdetään kaverin kanssa juhlimaan ja on ostettu uudet ihanat vaatteetkin :) Kokeilin niitä eilen ja kerrankin melkein tunsin itseni sieväksi ne päällä. Kohta töihin, ei jaksaisi.

----
edit.

Töissä päivä mennyt ihan ok. Söin profeelin pikkujugurtin ja luumutomaatteja jonkun 85g (?). Oottelen tässä että viimeinen tunti vielä vierähtäis ja pääsi poiiiiis. Asiasta matkalaukkuun, tilasin netistä Redkenin shampoota (All soft sarjan), joka tuli maanantaina postissa. Tänään pesin toista kertaa hiukset tuolla ja täytyy kyllä sanoa, että on ihan luksustuote :)! Maksoin tuosta vajaa 15€, kun tilasin sen TÄÄLTÄ. En kyllä maksais lähemmäs 30€:a, mitä Suomesta kampaamoista ostaessa tosta saa pulitta. Tilasin myös Tigin hiuslakan silloin samalla ja noi molemmat maksoi postareineen yhteensä ~26€. Voisin kyllä lopettaa tän "ostelun" pikkuhiljaa jos haluan saada rahaa myös säästöön :)

----
edit

Tänäänpä olin ihan normaali. Töiden jälkeen oli tiedossa vierailu entiselle työkaverille, ketä en varmaan 2 vuoteen ollut nähnyt. Hän oli leiponut itse mustikkapiirasta, josta en todellakaan kehdannut tai olisi voinut kieltäytyä. Sitä siis söin. Hän myös tuputti suuhuni omatekoisen lihapasteijan, vedoten siihen että olin tullut töistä suoraan ja minulla varmasti oli nälkä. Irtokarkkeja meni myös kourallinen. Äsken tulin kotia ja oli äklötys makeasta, joten tein ruisleivän jonka paahdoin. Tiedän, että paino on huomena vähintään 43,5kg - mutta oikeasti järjellä ajatellen - ihan hyvä tämä päivä oli tulevaa ajatellen. Sillä 99% todennäköisyydellä lauantai tulisi olemaan järkyttävää ahmintaa, jos tänään ja huomena olisin vetänyt 300 kalorilla. Tämä nyt toisaalta on taas sitä kuuluisaa itsensä vakuuttelua "väärin syömisestä", mutta kuitenkin. Pystyin syömään ihan normaalisti :) Laskin kalorit ja ne olisi jotain 800 paikkeilla tänään. Huomena aion kyllä syödä vaan sen 300kcal maksimissa, sillä lauantaina tulee juotua alkoholiakin, muttamutta. Kai tämä päivä oli ihan ansaittu. Kerkeän ottaa loppuspurtin sitten su-ke ja lupaan (ainakin koitan) etten ajattelisi kaloreita lauantaina jokaista suupalaa syödessä. Kyllä tämä tästä :)






Aamupaino: 43,0kg