1698298.jpg

Äääh..aamupaino 45,4kg mihin oon erittäin tyytyväinen, mutta muuten aika surkeusfiilikset. Noi ilmat, siis oikeesti miten voikaan saada mielen maahan. Aamusin on ihan hiton vaikeeta nousta ylös ja tuntuu ettei koko kesää edes ole. Muistan miten viime kesänä töistä päästyä lähdettiin rannalle ja hengattiin kaupungilla, mutta eipä sitä toppatakki päällä viitti rannalle lähteä, eikä ulkonakaan oo tommosella ilmalla kiva olla :( Nyt on kuitenkin jo heinäkuu!! Oon onneks saanut luvan pitää elokuussa viikon loman ja todellakin aion lähteä sillon loppukuusta viikoks jonnekkin missä on lämmintä. Ei tätä jaksa. Muutenkin tuntuu, että kaikki kaverit on tosi masentuneita ym. Ei paljoa olla mitään reissuja tehty tai ees suunniteltu - turhaa sitä sateeseen on lähteä istumaan. Kurjaa kun tuntuu, että joka päivä on vain uusinta edellisestä. Aamulla ylös, puuro naamaan ja töihin. Töistä kotiin ja ehkä jollekkin kaverille hengaamaan, kotia ja venytykset ja sänkyyn..seuraavana päivänä taas uudestaan. Lukuunottamatta noita mättöpäiviä, kun itsekuri pettää ja tulee lapattua ruokaa naamaan ja olo on vähintään kahta kauheampi.

Aamulla kävin huollattamassa kynnet - ja kas, 70€ köyhempänä taas tässä :D Tarkoituksenihan on saada rahaa SÄÄSTÖÖN, mutta huonolta näyttää :D Pakko tsempata ton rahan käytön kanssa nyt jatkossa ja joka palkasta siirtää tietty määrä toiselle tilille. Opintolainoja en jaksa miettiä - enhän ole vielä edes valmistunut :P

Eilen kävin illalla tuolla ex-säädölläni J:llä, kenen luona viikonloppuna olin yötä. Tulipahan taas todistettua itselleni, ettei siitä koskaan mitään vois tulla ja ei mua kyllä kiinnostakkaan. Se ihminen kun on vain tietyissä asioissa niiiin pinnallinen ja vain itseään ajatteleva. Ainoa mieltälämmittävä kommentti J:ltä tuli, kun sanoin että kyllä sä nyt varmaan mut jaksat tästä kantaa johon hän totesi, että no joo, sä nyt painatkin jonkun 30 kiloa. J:llä kun on tapana arvostella muiden ulkonäköä/-muotoa, etenkin naisten painoa hyvinkin kärkkäästi ja rankalla kädellä.

Nyt istuskelen töissä ja kiinnostus on vahvasti miinuksen puolella. Mua ahdistaa kaikki. Stressaan ihan liikaa. Valmistunko mä koskaan, miten saan aloitettua opparin vääntämisen, mitä mä teen valmistumisen jälkeen, miksi en osaa säästää rahaa, tuhlaan aivan liikaa, mun elämällä ei oo sisältöä, mihin mä muutan valmistuttuani...Näitähän siis riittää :D

Aamulla oli ihan kaamea nälkä, joten söin jo tavaksi muodostuneen puolikkaan puuro annoksen lisäksi hapankorpun. Jee. Illalla aattelin tehdä huomiseksi porkkana-bataattikeittoa, kunhan löydän vähäkalorisen ohjeen kalorilaskurista. Muuten, jos kukaan teistä lukijoista käyttää kalorilaskurin sivuja, tiedättekö miten sinne saisi lisättyä omia reseptejä ja niihin sitten kalorimääriä? Itse en ainakaan mitään reseptinlisäyskohtaa ole löytänyt, vaikka muiden käyttäjien reseptejähän sieltä löytyy pilvin pimein.



Aamupala:
* puolikas annos havren mustikkapuuroa+1,5dl karviais-boysenmarjakeittoa ja kahvi rasvattomalla maidolla

Töissä:
* 2,5dl suurustettua kanakeittoa ja päärynä cottifrutti

Kotona:

* 1,5dl suurustettua kanakeittoa
* puolikas reissumies 8% juustolla
* 100g tonnikalakiusausta (määrä vähän yläkanttiin..)

Iltapala:

* 1,5dl karviais-boysenmarjakeittoa+5g leseitä

= n. 510kcal