Noniiiin, elikkäs. Eilinen oli taas hetkeks ihan piste i:n päälle, nyt meinaan alkoi nestekuuri ainakin sunnuntaihin saakka :D Olisi meinaan mukava näyttää edes vähän inhimillisemmältä niissä valmistujaisissa. Eikä sekään haittais jos joku edes huomaisi mun laihtuneen. Säännöt siis sallii mehukeiton, normikeittojen ja limujen juonnin. Poikkeuksena sallitaan myös valkuaismakeutusainevaahto jossa ei montaa kaloria ole :) Laitoinkin isän ostamaan kaupasta tänään sokeroimatonta funlighttia, makeutusjauhetta ja liivatetta :) Tämän aamun paino yllätti kyllä mut ihan täysin: ensiksi 48,8 ja sen jälkeen 49,0kg. Miten mä voin muka painaa vähemmän tänään eilisten ruokien jälkeen??!

----
edit. 19:00


Eli suunnitelmamuutos. Mä pelkään niin paljon repsahduksia joita vaan jollain nestelinjalla oleminen aiheuttaa mulle, että lisään itselleni hedelmät, vihannekset, cracoten ja salaatin sallittujen listalle. Pääasia siis on, ettei kalorit ylity ainakaan keskimääräisesti ens pe mennessä 500 :) Ja kai toi vähän monipuolisempikin ruokavalio on vaan ihan hyväksi :)


1578582.jpg

Syömiset:

* 3 kuppia kahvia rasvattomalla maidolla
* 3dl kukkakaali-parsakeittoa
* Cracotte kurkulla
* Kaalilaatikkoa (kaalia,siirappia)
* Valkuaisvaahtoa

= 350-400 kcal

ihan hyvin meni tää päivä, ottaen huomioon että vedin itteni ihan ähkyks tolla kaalilaatikolla. Ei ainakaan nälkä jäänyt :)