Eilinen iltahan meni sitten ihan paskaks, söin 2 fasupalaa, kourallisen irtsareita ja 2 varrasleipää italiansalaatilla kotiin päästyäni, eli laitoin eilisen saldoks 1500kcal. Tässä ei kyllä paljon mikään lohduta :( Ainoa toki, että ed. vloppuna söin varmaan ainaki 2x ton määrän.

Tosiaan, parillehan eilen oltiin lähössä..No tuntu siinä sitten kovin fiksulta idealta ottaa vähän useampaakin, kun ei väsyttänyt yhtään ja maistuikin hyvin. Tais siinä muutamat shotitkin mennä alas. Aika vaan meni tosi nopeasti ja veikkaan että sama homma noitten rahojen kanssa. En ehkä halua ees tilin saldoa katsoa. Voin kertoa, että on ihan hemmetin fiksu idea lähteä ensiksi jatkoille neljän jälkeen ja sieltä sitten siirtyä kuuden jälkeen vielä toisille jatkoille :D Juoda siinä sitten vielä kahdeksaan asti, herätä 11 aikaan, siirtyä himaan ja tulla töihin kolmen aikaan. Ei nyt ehkä mikään maailman skarpein olo meinaan oo. Myös kotiin päästyä kannattaa angstata edellispäivän syömisistä ja vetää naamaan vähän nyt kaikkea mitä eteen sattuu ja huomata, että oho, sitä onkin taas vedetty melkeen 700kcal alas. Ei luoja, sehän iihen auttaa! Töihin lähdinkin sitten 1,5l Pepsi Max kädessä. Jääkaapissa on raejuustoa jos nälkä yllättää (tällä posulla ois parempi olla yllättämättä). Ei uskalla kovin tiukkoja rajoja tälle päivälle asettaa ettei tuu taas tätä saatananmoista ahistusta, joten sovitaan että oon voittaja jos säilyn alle 1000kcal. Ens viikolle tein suunnitelman, että tiistain ja torstain paastoan (keitot ja mehut sallittu) ja muuten syönkin sitten alle sen 500kcal. Mua oksettaa taas niin paljon katsoa itseäni ja ihroja peilistä :(

Ilta täällä töissä sitten sujuukin mukavasti morkkistellen syömisiä ja eilisen "hyviä" päähänpistoja, joihin kuuluu mm. findista erään herrashenkilön numeron tilaaminen (josta en ole missään määrin edes kiinnostunut :D) viestien vaihto ko. henkilön kanssa ja siirtyminen kuuden aikaan jatkoille missä tämä kaveri on, nukahtaminen sohvalle ja aamulla itsensä raahaaminen kotiin. Mukavaa oli myös tulla jatkoilla nro. 1 melkein heitetyksi lehtiroskikseen, kun pojista oli mukava kannella mua harteilla, sekä naapurien herättäminen mun apua huudoilla. Joo o, että ei sitten ihan nappiin tainnut tämäkään viikonloppu mennä..

----
edit 18:00

Mä nukahdan ihan just tänne töihin. Mä haluun omaan sänkyyni. Sinne peiton alle. NYT!

1626411.jpg

Syömiset:

* Puolikas varraspala porsaan fileellä
* Pala pizzan reunaa
* Vaasan täyshyvä-leivän keskusta
* Pala kukkakaalia
* Bataatti-kasviskeittoa
* Jauhelihapihvejä sipulikastikkeella

+ jotain shittiä kotona, joista puolet tuli ulos kun satuin syömään vahingossa ruokaa jossa oli hometta *puistatus*

= n. 1050kcal


Lueskeleeko tätä blogia muuten kukaan? Kommentteja teiltä saa nykyisin niin surkuharvoin :(