Tänään oli kumma aamu. Oon yleensä syönyt jotain aamupalaksi joka aamu, mutta tänään ei vaan ollut yhtään nälkä :o Aamu ei kyllä lähtenyt kovin hyvin käyntiin herätyskellon herättäessä klo 5:30 ja tajutessa ettei mulla oo kahvia! 3 kofeiinitablettia sitten naamaan ja matka kohti koulua ja harjoittelupaikkaa. Tää viikko on jännittänyt mua ihan kamalasti, oon ihan varma etten selviydy tästä :D No ensimmäinen päivä takana, 4 edessä sitten se on ohi! Voi kun huominen vaan menisi nyt hyvin :S Oli vissiin pulssi jonkun 200 koko aamun, niin ei sitä paljon kerennyt ruokaa edes miettiä :D Kotiuduin tossa kuuden maissa ja söin vähän tomaattikeittoa. Väsymys on kamala, mutta vähä pitäis vielä jumpata ja huippumalli haussa pitää katsoa :)

Tänään tosiaan palasin vähän terveempään ruokaan, tosin päivällä meinas sumentua silmissä (varmaan osasyynä myös jännitys ja kun ei kerennyt syödä) joten vetäsin pienen palan unelmatorttua, ett helpotti =)

Saldoa tältä päivältä:

* Kahvia (13,5kcal)
* Tomaattikeitto 2,5dl (135,3kcal) <- itsetehtyä, että en nyt voi ihan varma olla kalorimäärästä kun kalorilaskurista koitin jotain vähän vastaavaa etsiä.
* Unelmatorttu (110,2kcal)
* Makaroonisalaattia (38,2kcal)
* Siansuikale (21,8kcal)
* Margariini (19kcal)
* Tomaattikeitto (54,1kcal) <- samaista mitä aamullakin.

= 434kcal

Vielä aattelin syyä jonkin lämpimän kupin. Makean tai suolaisen, eli mansikkavaniljan tai välimeren herkut :)

+ lämmin kuppi välimeren keitto krutongeilla (82,5kcal)

= 517kcal

Nyt on masu täynnä :>