Menin eilen jo puol kymmenen aikaan nukkumaan, oli ihan pakko, kun tuntui ettei mistään tule mitään niin väsyneenä. Ja autto kyllä unet, tänäänkin 5.30 heräneenä en tuntenut oloani läheskään yhtä väsyneeksi, kun edellisinä päivinä. Tänään on siis vuorossa hedelmät+vihannekset ja keitto päivä. Paljon helpomman kuulonen kun mitä eilinen. Se peruna illalla tosin oli hyvää ;)

Lueskelin eilen illalla Lasiluurangon sivuja (oon siis ettiny uusia laihisreseptejä) ja kanakeittolaihis kuulosti aika hyvältä. Siinä syötäisiin joka päivä aamupala ja lisäksi niin paljon kanakeittoa, kun mieli tekee. Siitä reseptistä en kyllä oikein tiedä, pitää vielä katsella jos jostain netistä löytäisi toisen vähäkalorisen kanakeiton ohjeen. Tai sitten muokkaa niitä vähän itse. Toinen mitä mietin, oli että versioisin tuon ed. laihiksen sellaiseksi, että keitot vaihtelisivat omatekoisen parsakeiton, tomaattikeiton ja kanakeiton välillä + sitten tietenkin tuo aamupala. Ei olisi niin ykspuolista.

Sitä en kyllä vielä tiedä millon tuon laihiksen aloittaisin. Ens viikon jälkeen varmaankin, koska ensi viikonloppuna kaverilla on synttärit ja sillon joudun grillaamaan (kevyesti tiettykin) ja ottamaan alkoholia :)
Tämä rasvanpolttokeittohommahan loppuu ensi viikon keskiviikkona. Torstain ja perjantain, aattelin mennä pääasiassa keitolla, sekä ajattelin myös kokeilla tota kehuttua valkuaisvaahtoa herkuksi :).

Hyvä taas suunnitella näin etukäteen viikon päähän. Mun itsekurillahan se on suorastaan palkinnon arvoinen suoritus, jos kykenen tähän :D Mulla meinaan on oikeasti maailman surkein itsekuri. Mutta nyt on ihan hyvä aika kehittää sitä ;) Eilen olin liian väsynyt urheilemaan, mutta tänään ajattelin polkasta crossilla (sen verran mitä nyt jaksan) ja tehdä lihaskuntoa. Päivittelen tätä päivää taas tuossa illemmalla, mutta hyvältä näyttää.

----

Edit 22:30

Täytyy kyllä kiittää itteeni, ettei tänään pettänyt itsekuri ja itseasiassa kieltäytyminen herkuista onnistui yllättävän hyvin. Työharjottelussa pidettiin kahvitaukoa, niin eiköhän mun eteen kiikutettu iso kuningatarpiirakan pala ja sanottiin että syö. Litkin siinä vaan sitä kahvia niin kauan, kunnes M meni vessaan. Tungin 3/4 taskuun ja heitin roskikseen, loput jätin lautaselle ja valitin etten jaksa syödä loppuja. Hetki tän jälkeen M tuo mulle suklaata ja sanoo että syö, kun hän ei yksin viitti kaikkea. Yritin sitten vaan sivuuttaa sen suklaan, kunne M tulee kyselemään söinkö jo sen suklaan, johon vastasin säästäväni sen. No, kello lähenee 12 ja kuulen M:n suusta kysymyksen "Haitko jo ruokaa?". Vastasin että haen myöhemmin subista, kun ei vielä ole nälkä. Eikä kyllä oikeestikaan ollut nälkä. Mutta ihan ihme hommaa, heti kun jättää syömättä muiden kanssa samaan aikaan, niin ruoka aletaan oikeen väkisin tuputtamaan :D

Luulin kyllä, että kieltäytyminen olisi vieläkin vaikeampaa, mutta ylpeä oo itestäni että kykenin siihen. Yleensä kun toi itsekuri ei kovin vahvanlainen ole ollut.

Huominen päivä kuullostaa mukavalta banaanien ja rasvattoman jugurtin suhteen. Ajattelin että voisin aamupalksi pilkkoa vaikka sitä banaania vähän jugurtin joukkoon. Toi keitto alkaa kyllä aika pahasti jo tökkimään, mutta pakko sitä mukaan on ottaa, kun 14h pitää töissä olla :S Oon siis syönny melkein kaikki liemet siitä, niin eimovin houkuttelevaa ole. Katselin muuten kalorilaskurin sivuilta resptejä ja löysin kookos-kanakeiton (35kcal/100g) Alla resepti. Vois sitä kokeilla sitten ens keskiviikon jälkeen.

1 l vettä
1 kanaliemikuutio
300 g broilerin fileesuikaleita
450 g wokvihanneksia
1 prk Cocos & Lime -ruokakermaa



Syömiset:

* 2 kuppia kahvia rasvattomalla maidolla
* n. 5cm kurkkua kuorittuna
* 250g porkkanaa
* miniluumutomaatteja rasiallinen
* päärynä
* vesimelonia
* rasvanpolttokeittoa

= < 300kcal

Paino, päivä 3:

50,7kg (-700g eiliseen, 1,5kg yhteensä!!)

(oon ihan yli-iloinen, vaikka olisikin nesteitä. Eipähän kaikki paikat oo turvonneina :)


Lukeeko tätä blogia muuten ylipäänsä kukaan? Kävijälaskurissa numerot lisääntyy, muttei kukaan kommentoi..?

1541956.jpg