Heräsin yhen aikaan n. 4 tuntia yövuoron jälkeen kunnon unta nukkuneena. Ei vaan saannut nukutuks, vaikka väsyttikin älyttömästi. Huomena ois edessä kanssa yhtä mukava päivä, ensiks 10-18, jonka jälkeen 22-07 :( Menee ruokailutkin ihan älyttömän sekaisin tän takia.

...Ja syömisistä puheenollen. Tunnen vaan ihan älytöntä morkkista siitä yöllisestä Batterystä ja siitä, että maistuin mansikkajugurttimyskilstä YHDEN jugurtilla kuorrutetun lastun. Toi on kyllä jo aika sairasta, mutta mua vaan vituttaa toi :D Kun miks pitää edes mennä tommosta ottamaan????! Tulin myös siihen tulokseen, etten yksinkertaisesti enää kykene vetämään tota keittoa :( Meen tänään ostamaan Knorrin kirkasta kasviskeittoa (10kcal/1dl) jota vedän sitten tänään illalla ja huomenna. Saa nyt mun puolesta ajaa saman asian. Tänään käyn myös ostamassa kookos-kanakeittoon ainekset, nams :)

----
edit.

Ainekset kävin joo ostamassa ja keitin juureskeittoa ton öklökeiton tilalle, jonka vedin vessanpöntöstä alas :D Sorruin syömään Pirkan mangosorbettis 1dl verran (40kcal/100g) suomen peliä katellessa, mutta eihän se ole kovin paha synti, eihän?


Syömiset:

* 220g paistettua broileria
* 100g keitettyjä pikkuporkkanoita
* 3,5dl Knorrin juureskeittoa
* 1dl Pirkan mangosorbettia
* 3x kahvi rasvattomalla maidolla

= n. 500kcal


Paino, päivä 6:

50,0kg (+100g eilisestä, 2kg yhteensä :()