Joo, että sellaset syömiset sitten tällä kertaa. Mua ahdistaa ruoka yleisesti nyt ihan älyttömästi :( Ei vitsit oikeesti. Tein tänään esim. semmosen päätöksen, että jos aamupaino on 44,5kg SAAN tehdä itselleni töihin salaatin. Tänään söin töissä cottifrutin. Ostin kaupasta jotain tomaattisalsaa 200g pussin (22kcal/100g). Sen voin huoleti syödä kokonaan huomena, kun pääsen kotiin. Tänään söin 200g mansikoita. Oli ihan pakko, koska tuli himo.

Viikonloppuna oon menossa taas kaverille, paikkakunnalle X. Ja ahistukset on taas katossa, voi luoja. Aattelin laittaa Amarilloon s-postia ja kysyä paljonko niiden tomaattikeitossa olis kaloreita. Syön joko sen tai sitten kanasalaatin (jonka kalorit on menuun merkattu). Muuten en syö kyllä mitään sinä päivänä.

Miksen mä voi ajatella muuta kun ruokaa!!!!?? äh...

1752933.jpg

Tänään töissä meni taas päivä aika ohi, kuten tavallisestikin. Löysin tänään kaupasta -50% tämmöset kivat vähän tummemman pinkit reebokin housut 152cm. Kivat olohousuina ja onpahan nyt mukavemmat lenkkihousutkin, kun oon siskon kireitä ylipitkiä jazzareita käyttänyt (tai jotain isoja collareita :D). Ei ollut kuin 15€. Hyvä ostos siis :) Huomena pääsen taas "jo" viideltä, aattelin käydä solariumissa ja shortseja ettimässä. Harmittaa kun kesän alussa löysin Stockalta aivan ihanat shortsit, joita en raaskinut ostaa. Eilen soitin ja kysyin josko olis kokoja niistä vielä ollut, mutta tietenkin pienin jäljelläoleva koko oli M. Harmi :( En oo tänään liikkunut muuten, kuin töihin ja takasin kävellyt. Lihakset pitäis vielä tehdä.

Tämän päivän syömiset koostuivat:

* kahvi rasvattomalla maidolla
* 1,2dl mustikkakeittoa leseillä
* 3 marianne karkkia (oon siis out karkkilakosta, sorppa :D)
* cottifrutti
* kokonainen reissari pippurisella kinkulla
* 200g mansikoita
* puolikas annos havrea + 1,5dl mustikkakeittoa
* 2x red bull
* 30g jauhelihaa
= ihan helvetisti ruokaa :D